CUȘCĂ CU ÎNCĂLZIRE INFRAROȘU

Cum să ajutăm incălzirea cuștii pentru câinele nostru?

• Deținem tehnologia cea mai modernă de încălzire pentru animalele de companii, și anume cea bazată pe tehnologia infraroșie oferită printr-o gamă largă de cuști

Specificațiile cuștii SINB încălzite cu infraroșu:

  • incălzire automată foarte economică cu termostat
  • Pereți izolate PUR 
  • Cadru spălabil din oțel neoxidabil.
  • un cadru foarte masiv și rezistent
  • colțuri si intrare protejată
  • acoperiș telescopic, pentru o curătare eficientă și mult mai ușoară.
  • covor antiuzură
  • perdea antivânt

De ce e benefică animalelor incălzirea cu infraroșu?

O mare parte din energia solară este prin radiație solară, de aceea le simțim calde razele soarelui, cea ce duce la o stare generală foarte pozitivă.
Razele infraroșii incălzesc 80% obiectele din împrejur și 20% aerul, așadar la o temperatură mai scăzută avem o senzație mai mare de căldură. Nu folosește mediu de transmitere, ci încălzește direct obiectele, persoanele și animalele din împrejur.

Cum funcționează încălzirea cu infraroșu?

Principala caracteristică a încălzirii prin radiație infraroșu este că Nu folosește mediu de transmitere, ci încălzește obiectele, persoanele si animalele din împrejur. Sistemul nostru unic poate atinge un randament de aproape 100%. Funcționând cu curent electric (tensiune 230V)capabil să genereze artificial razele infraroșu. Din cauza curentului electric sistemul începe să se încălzească aproape imediat.
Aceste raze sunt într-un mediu de acțiune în care ochii noștri nu percep, cu toate acestea ne dă o senzație călduroasă. Se cunoaște si din medicina umană terapiile de infraroșu, care ne ajută foarte mult la probleme de mușchi si cardiovasculare. În momentul de față acest sistem de încălzire pentru animale este cel mai recunoscut la nivel mondial.
Încălzirea cuștiilor SINB funcționează automat și fără întreținere. Nu ai altceva de făcut, doar să conectezi cablul intr-o priză normală (220V), și pe termostatul de pe spatele cuștii să reglezi temperatura minimă dorită la care vrei să se pornească încălzirea.
Termostatul funcționează la fel ca și termostatul din casă, din apartament etc.
Când temperatura scade sub nivelul reglat, încălzirea pornește automat, până când căldura a atins temperatura programată, sau afară se incălzeste vremea peste gradul setat, atunci încălzirea se va opri automat
Sistemul are o eficiență optimalizată, si bineințeles mulțumind izolației perfecte avem un sistem foarte economic. La o folosire normală (15 octombrie-15 martie) mergând non-stop, temperatura reglată la 10grade celsius, s-au măsurat un consum mediu de 0,3-2kW/zi
Curățarea cuștiilor: Este recomandat să curățați cuștiile cu lavete umede cu soluții pet-friendly, perii.
Panoul de încălzire se poate curăța cu lavete, cârpe umede. Este strict interzisă spălarea cu apă curentă!
Plasarea cuștiilor este recomandat într-un loc mai ferit de vânt, si precipitații. Avem grijă să nu stea cușca in apă, sau umiditate în cazul fenomenelor meteo nefavorabile (topirii de zăpadă, ploaie abundentă) este indicat s-o mutăm cușca într-un loc mai înalt, ferit.


Pregătește-te de vremurile friguroase cu cuștiile THERMO RENATO sau THERMO WOODY pentru a ține în căldură patrupedul Tău.
Alege designul și mărimea cea mai potrivită pentru cățelușul Tău.

Care este mărimea perfectă pentru câinele meu?